Nieuws

Korting!

Alleen de leden van de TKT krijgen korting bij  TFOHT op 25 mei . We hebben 150 kaarten beschikbaar voor het dag- en avondprogramma voor €25,- (excl. BTW)., in plaats van het gewone tarief van €150,- .Je kan er gebruik van maken met de code TFOHTTKT. Let op: deze kan alleen worden gebruikt als je TKT-lid bent (ben je geen lid  dan wordt er aanvullend een rekening gestuurd voor het kortingsbedrag). Je kan je opgeven via de site www.thefutureofhightech.com. De code is in te vullen als je op "get tickets" en daarna "enter promotional code" klikt.

Uitnodiging 25 mei: The future of High Tech

Wij willen je van harte uitnodigen voor het event dat wij organiseren: "The Future of High Tech" op 25 mei. Er komen ondernemers, leiders uit de industrie en investeerders uit de hele wereld naar Twente, om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan een inhoudelijk programma waarin disruptieve innovatie en ondernemerschap centraal staan.Doel van het evenement is om direct bij te dragen aan de groei van nieuwe en bestaande high tech bedrijven. Als je investeerders of juist investeringskansen wilt vinden, of als je partners uit de industrie of jong talent wilt ontmoeten: dan mag je dit evenement niet missen.

Onder andere Chris Anderson (schrijver van 'The Long Tail'), Constatijn van Oranje  en Erik Huizer (CTO van Surfnet) geven hun visie over The Future of High Tech naast vele andere sprekers. De dag wordt afgesloten met een feest bij Atak in Enschede. Als TKT-lid krijg je korting, zie het bericht onderaan de nieuwsbrief.The Future of High Tech is aangesloten bij het Startup Fest Europe, waarmee Nederland zich internationaal als broedplaats voor startups en innovatieve bedrijven op de kaart zet.
Wil het programma zien? Kijk dan hier of kijk op de website www.thefutureofhightech.com

U bevindt zich hier: Home Home