Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst Rode Loper van Twente

Op maandagavond 9 januari vond voor het vierde achtereenvolgende jaar de Rode Loper van Twente plaats. Dit keer in het Wilminktheater in Enschede. In tegenstelling tot eerdere jaren werd er geen winnaar gekozen uit een aantal genomineerden, maar werden Twentse successen met de ruim 700 aanwezigen gedeeld.
Diverse Twentse organisaties en personen zijn in een programma van een uur lang in het zonnetje gezet. Deze Twentse ambassadeurs hebben in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie ontvangen voor innovatie en ondernemerschap. 

Google Online Marketing Challenge 2017

Misschien ken je het nog van vorig jaar, maar er komt weer een nieuwe editie van de Google Online Marketing Challenge in samenwerking met de Universiteit Twente. Een groepje studenten ontwikkelt een Google Adwords Campagne voor jouw bedrijf, betaald door Google. Het start in februari 2017 en er worden nog bedrijven gezocht! Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Enige vereiste is dat er in je bedrijf de afgelopen zes maanden geen AdWords campagne heeft gedraaid.

Twentse Ambassade Amsterdam / Rotterdam

Heb je wel eens een werkplek nodig in Amsterdam of Rotterdam? In De Handelskamer kun dankzij de Twentse Ambassdade flexplekken huren tegen relatief lage prijzen. Ook vergaderruimtes zijn mogelijk. Kijk hier voor meer informatie

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home