07-06: Workshop leiding geven door Han Holtkamp

Na het succes van vorig jaar, komt Han Holtkamp op 7 juni terug met de (verplaatste) workshop over leiderschap. De workshop werd door de deelnemers als heel waardevol ontvangen, dus heb je de workshop gemist? Dit jaar nog een kans!

Leiding geven aan technologische professionals

Leiding geven aan professionals in een technologische omgeving. Hoe zorg je ervoor dat mensen in de juiste richting bewegen? De goede dingen blijven doen en ook nog eens gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag gaan? Hoe vind je de juiste toon in het benaderen van je collega’s? En hoe ziet eigenlijk je eigen leiderschapsstijl eruit?

Op deze en andere vragen proberen we samen, in de interactieve workshop van 7 juni aanstaande, het begin van een antwoord te formuleren. We gaan samen aan de slag om met een, van te voren ingevulde, leiderschapstest een eerste doorkijkje in je eigen leiderschapsprofiel te nemen. En we gaan kijken naar de betekenis daarvan op je dagelijkse praktijk van communiceren en motiveren, met inzicht in je eigen kansen en valkuilen. Kortom een praktische workshop, gericht op de eigen technologische praktijk en met ruimte voor eigen vragen!

Over Han Holtkamp

Han is een gedreven en enthousiaste businesscoach en trainer, en founder van In Flow. Hij begeleidt ondernemers, managers en professionals in verandertrajecten. Hij helpt daarnaast bij het verbeteren van de performance van mensen en organisaties. Aandachtsgebieden van Han zijn Leiderschap, Commercie en Samenwerken. En vaak de combinatie daarvan. 

Mede high-techondernemers zijn als introducé hartelijk welkom.

Datum: 7 juni
Tijd: 17:30-19:30
Locatie: SamSam, Oude Markt 15, Enschede
Aan- en afmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Agenda Archief 07-06: Workshop leiding geven door Han Holtkamp