24-01: workshop 'doorpakken in teamwork'

Wil jij binnen jouw organisatie werken aan de onderlinge communicatie en doordringen tot de kern van samenwerking? Ga dan aan de slag met één van de vijf voorwaarden voor succesvol teamwork. Als directeur of teamleider loop je ongetwijfeld tegen een aantal ‘frustraties’ in de onderlinge samenwerking aan. Misschien worstel je ook wel met vraagstukken over hoe je een collega moet aanspreken of over het creëren van een open, vertrouwd en constructief gespreksklimaat in jouw team of organisatie.
 
Als je eens wilt kennismaken met een inzichtgevend en effectief model voor teamwork nodigen we je graag uit om op 24 januari bij SamSam een dynamische en prikkelende workshop te volgen over dit thema. Je krijgt inzicht in hoe je vijf frustraties van teamwork kan ombuigen naar succesvoorwaarden en gaat er ook mee aan de slag. Niet voor niets heten de workshopleiders Doorpak BV. Ben jij bereid een eerste belangrijke stap te zetten om jouw team naar een hoger level te tillen?

Wie ze zijn

Hans Kets en Selmar Wesselink zijn organisatiepsychologen die theorieën omzetten naar praktische handvatten die je direct kan inzetten binnen jouw team. Want een inzicht is mooi, maar wat ga je er mee doen? Ze willen met de kennis en ervaring die ze hebben op het gebied van teamwork, onderlinge samenwerking en communicatie jouw werkomgeving nog iets mooier maken. Ze doen dat door mensen sociaal gemakkelijker te laten verbinden met elkaar, ook als dat eerst ongemak oplevert. Zij geloven erin dat persoonlijke aandacht (voor jezelf én voor jouw teamleden) je doet groeien als manager of directeur. Maar vooral ook als mens, zodat je er een leven lang profijt van hebt.

Mede high-techondernemers zijn als introducé hartelijk welkom.

Datum: 24 januari 2018
Tijd: 17:30u-19:30u
Locatie: SamSam, Oude Markt 15, Enschede
Aan- en afmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank" data-cke-saved-' + path + '\'' + prefix + ':' + addy59759 + '\'>'+addy_text59759+'<\/a>'; //-->

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Agenda Archief 24-01: workshop 'doorpakken in teamwork'