Nieuws

The Future of High Tech maakte deel van het StartUpFest Europe, een internationaal evenementenprogramma gericht op start-ups en scale-ups. Het trok zo'n 500 bezoekers naar Enschede. Naast de vele keynote speeches gingen deelnemers met elkaar in gesprek tijdens break-outsessies over bijvoorbeeld gezondheid, veiligheid en water, ondernemers kregen de kans om Chris Anderson het hemd van het lijf te vragen en er konden doorlopend diverse demo's en exposities worden bezocht. 

GIJS7295 web-360x240-c-default

De jaarlijkse TKT-BBQ was dit jaar samen met de start-up-BBQ van Blink: een groot succes! Meer dan 120 high-tech- en startup-ondernemers bezochten deze BBQ. Na de BBQ was er nog een afterparty bij Goal Gorilla, ook dit was erg geslaagd.

bbq

Op maandagavond 9 januari vond voor het vierde achtereenvolgende jaar de Rode Loper van Twente plaats. Dit keer in het Wilminktheater in Enschede. In tegenstelling tot eerdere jaren werd er geen winnaar gekozen uit een aantal genomineerden, maar werden Twentse successen met de ruim 700 aanwezigen gedeeld.
Diverse Twentse organisaties en personen zijn in een programma van een uur lang in het zonnetje gezet. Deze Twentse ambassadeurs hebben in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie ontvangen voor innovatie en ondernemerschap. 
Rode Loper 2016

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home Slideshow nl