Nieuws

Technologie Kring Twente heeft twee vacatures (2)

 

 

 

COÖRDINATOR (0,6FTE)
De coördinator inspireert, duwt, motiveert en faciliteert. In hoofdzaak krijgt hij/zij de dingen voor elkaar door te doen, zelf te organiseren, te verbinden en te regisseren. De coördinator is op de hoogte van ontwikkelingen in het ecosysteem van technologie, innovatie en ondernemen. Hij/zij weet regiegroepen samen te stellen om gezamenlijk op inhoud activiteiten te ontplooien. De coördinator werkt planmatig en gestructureerd, spart met de content creator over communicatie, events en acties en rapporteert helder en proactief aan het bestuur. Tot de werkzaamheden behoren tevens de ledenadministratie en lichte administratieve werkzaamheden waaronder facturatie.
Kenmerken van de coördinator zijn energiek, communicatief, netwerker, flexibel, flair, accuraat, verbindend, regisserend, gretig.

CONTENT CREATOR (0,4 FTE)
De content creator is verantwoordelijk voor de creatie van inhoud voor het web en uitingen voor bijeenkomsten. Doelgroepgerichte communicatie om de relatie met de leden te versterken en hun inbreng te vergroten. De content creator heeft affiniteit met marketing, techniek en ondernemen. Hij/zij schakelt snel, werkt zelfstandig en produceert media voor online en offline en weet momenten slim en pro-actief uit te nutten. Hij/zij heeft de website onder haar/zijn hoede, geeft vorm aan uitingen, legt verslag in (bewegend) beeld en taal en creëert waardevolle ontmoetingen.
Kenmerken van de content creator zijn communicatief, doener, producer, gastvrij, digital native, creatief, pragmatisch.

Technologie Kring Twente biedt een marktconform salaris en de benodigde faciliteiten om de rollen professioneel in te vullen. TKT is een netwerk dat wordt georganiseerd vóór de leden, dóór de leden, bij de leden zelf. TKT richt zich op technologie-professionals die in technische bedrijven werken of een technische functie binnen organisaties vervullen. De programma's van TKT richten zich op groei: zowel persoonlijke groei als groei in ondernemerschap en business van de leden. De verbinding binnen het netwerk zit niet zozeer op de (technologische) inhoud maar focust op het stimuleren van persoonlijke en economische groei. Leden komen bij elkaar voor bijeenkomsten en komen bij elkaar over de vloer. De bijeenkomsten zijn grotendeels off-line, intensief, met elkaar. De achtergrond en gelijkgestemdheid van de ondernemers dragen bij aan openheid, toegankelijkheid en gretige betrokkenheid.
Een programmacommissie van leden zorgt samen met het bestuur voor het vertalen van actuele trends in de buitenwereld en behoeften van de leden zelf in een aansprekend programma. Een coördinator ondersteunt bij de totstandkoming van dat programma gedurende het jaar. De coördinator wordt op haar/zijn beurt bijgestaan door een content-creator die zorgt voor de communicatie-uitingen.


Het team is verantwoordelijk voor het organiseren en stimuleren van het netwerk. Zij zorgen voor ledenwerving en ledenbehoud en kunnen hiervoor op basis van duidelijke doelstellingen hun activiteiten en resultaten tonen. Het team bezoekt events van andere netwerken, zorgt voor actieve relaties met Universiteit, Saxion, ROC, Novel-T, gemeenten en provincie op operationeel vlak. Zo worden activiteiten, budgetten en initiatieven gecombineerd en versterkt.
Het team weet technologie-professionals online te vinden en te activeren en roert zich actief in studentenpopulaties en de startupscene met als doel nieuwe leden en inspiratie te verkrijgen.

Reacties ontvangen we graag voor 22 maart.
Stuur je CV met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Neem voor meer informatie contact op met Peter Oosterwijk, 0611422434

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home Slideshow nl Technologie Kring Twente heeft twee vacatures (2)