Aanbod voor de leden

Het TKT-lidmaatschap heeft ook financiële voordelen. Zo hebben onze associate-leden speciale aanbiedingen gedaan voor de TKT-leden. Deze aanbiedingen zijn hier voor je weergeven.  

STODT

STODT is een zelfstandig applicatiecentrum dat de maakindustrie helpt d.m.v. Opleidingen & Advies om engineering- en productieprocessen te verbeteren voor hoger rendement.

10% korting voor een 2e inschrijving op dezelfde cursus gemaakt voor de zomervakantie 2015.

Jeroen Rouwhof | directeur STODT: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.stodt.nl

 STODT

Industriële Kring Twente (IKT)

De Industriële Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort met bijna 900 deelnemende bedrijven tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland. 

Ter kennismaking de mogelijkheid om één van hun bijeenkomsten (naar keuze) bij te wonen.

Annerie Bemthuis-Langezaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.ikt.nl

 ikt-logo

KienhuisHoving

Gespecialiseerde juridische dienstverlener, met de ambitie om ondernemingen, instellingen en overheden te adviseren op een hoogwaardige, praktische en efficiënte manier.

Gratis kennismakingsgesprek en quick scan met concrete aanbevelingen voor TKT-leden.

Tom Pool | Advocaat Intellectuele eigendom, ICT-recht en privacy, Ondernemingsrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.kienhuishoving.nl

 KienhuisHoving

Leap

Innovatieadviesbureau Leap ondersteunt bedrijven in de technologische industrie (incl. ICT-branche) bij het verwerven van subsidies en andere financiering. 

Kosteloos en vrijblijvend subsidie- en financieringsonderzoek.

Bram de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.leap.nl

 Leap

Ten Kate Huizinga

Ten Kate Huizinga is een innovatief, middelgroot accountants- + belastingadvieskantoor, met een specialisme in de technologiesector.

Gratis inrichten van high-tech administratie, inclusief ondernemersdashboard. 

Tom Franken | MKB-adviseur/accountant: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.tenkatehuizinga.nl

 Tenkatehuizinga

Deloitte ctrl

Deloitte ctrl: voor een vaste lage maandprijs altijd en overal inzicht in je cijfers, én financiële begeleiding van uw vaste adviseur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?! Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Loy Ebbers AA: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.ctrl.nl/techbedrijven

 Deloitte

Kennispark Twente

Samen sneller innoveren, daar staan wij voor. Vanaf de innovatiecampus zet Kennispark Twente zich in voor innovatief ondernemerschap en open innovatie in heel Twente.

Wij koppelen u kosteloos aan het juiste bedrijf, hoogleraar of lector via de Portal to Innovation.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.kennispark.nl

 kennispark-big

Mesa+

Onderzoeksinstituut voor nanotechnologie en open-acces faciliteit Nanolab.

Vrijblijvend advies over gebruik Nanolabfaciliteit, matchmaking met onderzoekers.

Janneke Hoedemaekers | technisch commercieel directeur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.utwente.nl/mesaplus

 MESA

Ondernemersloket Enschede

Ondernemersloket Enschede geeft informatie, advies en ondersteuning wanneer u vragen heeft aan de gemeente. De accountmanagers helpen u bij bouw-, vestigings- of verhuisplannen.

Onze accountmanagers helpen u om een geschikte bedrijfslocatie te vinden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.enschede.nl/ondernemen Twitter: @Ondernemen053

 Ondernemersloket Enschede

Rabobank Enschede-Haaksbergen

Met onze innovatiedesk bieden we gespecialiseerd advies, om uitdagingen en kansen mogelijk te maken voor ondernemers. Zo worden ideeën omgezet naar werkelijkheid.

Open een zakelijke rekening zoals u die wilt.

Stephan Altena | Accountmanager MKB / Innovatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rabobank.nl

 Rabobank

The House of Technology

We koppelen aanbod van en vraag naar technische expertise in de high-techindustrie. Daarnaast faciliteren wij ontmoeting voor high-tech startups met (middel)grote OEM-ers.

Meer R&D-resultaat, met minder investering? Maak vrijblijvend kennis.

Jasper Kerkwijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.thehouseoftechnology.nl

 The House of Technology

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Leden Aanbod voor de leden