Aanbod voor de leden

Het TKT-lidmaatschap heeft ook financiële voordelen. Zo hebben onze associate-leden speciale aanbiedingen gedaan voor de TKT-leden. Deze aanbiedingen zijn hier voor je weergeven.  

Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor met 18 vestigingen in Nederland. Het Baker Tilly netwerk geeft ons wereldwijd toegang tot kantoren in 128 landen.

Gratis quick scan van uw fiscale positie en 2 uur gratis advies over innovatiebox.

Ronald Pronk en Martin Akcay: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.bakertillyberk.nl

Baker Tilly Berk 

Both Social

Both Social helpt organisaties met de inzet van social media door onze klanten te informeren, op te leiden, te begeleiden en te adviseren over social media en de inzet hiervan.

€100 korting per deelnemer bij deelname van meer dan 2 TKT-leden aan cursus Social Media MKB!

Menno Both: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.bothsocial.nl

 Both Social

Insights Improves

Insights Improves professionaliseert projectmanagement. Betere projecten  door praktijkgericht leren en certificeren tegen concurrerende prijzen.

10% korting op 1e inschrijving, 15% op 2e, daarna 20% per inschrijving van zelfde bedrijf.

Arthur Burghouts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.insightsimproves.nl

 Insights Improves

PNO

PNO houdt zich bezig met het financieren van innovaties voor ondernemingen, van MKB tot multinationals. We werken  vanuit de regio en hebben expertise vanuit de topsectoren.

Voor leden die nieuw zijn voor PNO geldt: hun eerste WBSO/RDA-aanvraag doen we voor € 1,-.

Lisette Graafsma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.pnoconsultants.nl
 PNO

STODT

STODT is een zelfstandig applicatiecentrum dat de maakindustrie helpt d.m.v. Opleidingen & Advies om engineering- en productieprocessen te verbeteren voor hoger rendement.

10% korting voor een 2e inschrijving op dezelfde cursus gemaakt voor de zomervakantie 2015.

Jeroen Rouwhof | directeur STODT: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.stodt.nl

 STODT

Egbert Business Development

Egbert Business Development ondersteunt ondernemingen  gericht op het versneld vermarkten van innovaties en het optimaal benutten van hun marktpotentieel.

Eénmalige kennismaking voor TKT-leden op basis van waardebepaling achteraf.

Egbert Rinsma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.egbertrinsma.nl

 Egbert Business Development

Industriële Kring Twente (IKT)

De Industriële Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort met bijna 900 deelnemende bedrijven tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland. 

Ter kennismaking de mogelijkheid om één van hun bijeenkomsten (naar keuze) bij te wonen.

Annerie Bemthuis-Langezaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.ikt.nl

 ikt-logo

KienhuisHoving

Gespecialiseerde juridische dienstverlener, met de ambitie om ondernemingen, instellingen en overheden te adviseren op een hoogwaardige, praktische en efficiënte manier.

Gratis kennismakingsgesprek en quick scan met concrete aanbevelingen voor TKT-leden.

Anniek van Diggele | advocaat ondernemingsrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.kienhuishoving.nl

 KienhuisHoving

KPMG

Laat je begeleiden bij de groei van jouw onderneming door KPMG MKB, onze professionals staan klaar om jou daarbij te helpen.

Gratis 1 uur advies in een persoonlijk gesprek!

P.H.G. Veltmaat:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.kpmgmkb.nl Twitter: @kpmgmkb

 KPMG

Know How, Masters in entrepreneurship

Cursus Directievoering, naar de volgende fase in  ondernemerschap.

€350,- korting bij inschrijving.

Peter ter Horst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.directievoering.com

 Directievoering

Leap

Innovatieadviesbureau Leap ondersteunt bedrijven in de technologische industrie (incl. ICT-branche) bij het verwerven van subsidies en andere financiering. 

Kosteloos en vrijblijvend subsidie- en financieringsonderzoek.

Bram de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.leap.nl

 Leap

Ten Kate Huizinga

Ten Kate Huizinga is een innovatief, middelgroot accountants- + belastingadvieskantoor, met een specialisme in de technologiesector.

Gratis inrichten van high-tech administratie, inclusief ondernemersdashboard. 

Tom Franken | MKB-adviseur/accountant: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.tenkatehuizinga.nl

 Tenkatehuizinga

Deloitte ctrl

Deloitte ctrl: voor een vaste lage maandprijs altijd en overal inzicht in je cijfers, én financiële begeleiding van uw vaste adviseur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?! Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Loy Ebbers AA: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.ctrl.nl/techbedrijven

 Deloitte

Kennispark Twente

Samen sneller innoveren, daar staan wij voor. Vanaf de innovatiecampus zet Kennispark Twente zich in voor innovatief ondernemerschap en open innovatie in heel Twente.

Wij koppelen u kosteloos aan het juiste bedrijf, hoogleraar of lector via de Portal to Innovation.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.kennispark.nl

 kennispark-big

Mesa+

Onderzoeksinstituut voor nanotechnologie en open-acces faciliteit Nanolab.

Vrijblijvend advies over gebruik Nanolabfaciliteit, matchmaking met onderzoekers.

Janneke Hoedemaekers | technisch commercieel directeur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.utwente.nl/mesaplus

 MESA

Ondernemersloket Enschede

Ondernemersloket Enschede geeft informatie, advies en ondersteuning wanneer u vragen heeft aan de gemeente. De accountmanagers helpen u bij bouw-, vestigings- of verhuisplannen.

Onze accountmanagers helpen u om een geschikte bedrijfslocatie te vinden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">www.enschede.nl/ondernemen Twitter: @Ondernemen053

 Ondernemersloket Enschede

Rabobank Enschede-Haaksbergen

Met onze innovatiedesk bieden we gespecialiseerd advies, om uitdagingen en kansen mogelijk te maken voor ondernemers. Zo worden ideeën omgezet naar werkelijkheid.

Open een zakelijke rekening zoals u die wilt.

Vincent Heutinck (053 488 58 35): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">rabobank.nl/eh

 Rabobank

The House of Technology

We koppelen aanbod van en vraag naar technische expertise in de high-techindustrie. Daarnaast faciliteren wij ontmoeting voor high-tech startups met (middel)grote OEM-ers.

Meer R&D-resultaat, met minder investering? Maak vrijblijvend kennis.

Jasper Kerkwijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.thehouseoftechnology.nl

 The House of Technology

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Leden Aanbod voor de leden