Project Multiply

Verandert er veel om je heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die je niet verwacht? Zie je nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het je aan tijd om erop in te springen? Ben je MKB ondernemer in Enschede in industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers? Doe mee aan het project Multiply: een business school student en deskundige professionals dagen je drie maanden lang uit om 'out of the box' te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en sales ideeën etc.  De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar business plan dat je helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van jou, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.  Er zijn geen kosten verbonden aan dit project. 

Waarom noemen we het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd. 

Start van Multiply is half november. Aanmelding kan tot 26 oktober as bij Marije Hendriksen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld je snel aan !

TKT, Saxion, gemeente Enschede, Rabobank Enschede-Haaksbergen en de CeeCee Community

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Nieuws Project Multiply