Project Multiply: 2e tranche

Verandert er veel om je heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die je niet verwacht? Zie je nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het je aan de tijd om erop in te springen? Ben je MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Namens onze strategische partners Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan het project Multiply dat op 6 februari weer van start gaat.   
Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om 'out of the box' te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van jou, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.

Waarom noemen we het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.

Start van de tweede tranche van Multiply is op 6 februari a.s. met een Kick-off.

Aanmelden kan tot 2 februari a.s. op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Nieuws Project Multiply: 2e tranche