Live bijeenkomst: UT presents de meerwaarde van PDeng voor groeiende technologiebedrijven

Live bijeenkomst: UT presents de meerwaarde van PDeng voor groeiende technologiebedrijven
Datum: 06/04 Tijd: 16:30 Kosten: Gratis voor iedereen

TKT-bijeenkomst woensdag 6 april a.s.

TKT-bijeenkomst woensdag 6 april a.s.

Aan de slag met technologische innovatie binnen je bedrijf? Toptalent aan boord halen voor het tackelen van jullie ontwerpvraagstuk? Dan is een PDEng-trainee van de UT wellicht dé optie. Tijdens de aankomende TKT-bijeenkomst op woensdag 6 april ontdek je er alles over.

Programma
De middag staat volledig in het teken van PDEng (Professional Doctorate in Engineering) en is in nauwe samenwerking met de UT georganiseerd. Wij zijn te gast bij Infotopics, waar nu een PDEng-traject loopt. Directeur Ruud Hasselerharm licht toe hoe het werkt en wat het oplevert. PDEng trainee Evelyn Zuidema-Tempel vertelt over haar onderzoek en Business Relations Manager PDEng bij de UT Mariska de Roo is aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Inloop vanaf 16:30, start programma 17:00. Adres: Gerard Hollinkstraat 1, Oldenzaal.

Schrijf je nu in! 
Het aantal plaatsen voor deze unieke bijeenkomst is beperkt. Schrijf je daarom nu in.

Inschrijven leden: via de TKT-app
Inschrijven niet-leden: via secretaris@tkt.org

Wat is PDEng… en wat heb je eraan? 
Een PDEng programma is een Post-Master technologisch ontwerpprogramma met een duur van twee jaar. In deze twee jaar spendeert een PDEng trainee 50% van zijn tijd aan het verkrijgen van verdiepende en verbredende kennis om in de andere 50% van zijn tijd te laten zien hoe de opgedane kennis wordt omgezet in innovatieve bedrijfsoplossingen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om een technologische ontwerper in te huren; een professional die complexe nieuwe producten en processen kan ontwerpen en ontwikkelen en innovatieve oplossingen kan bieden voor technologische ontwerpvraagstukken.

 

Alvast voor de agenda van onze TKT-leden:
18 mei: bedrijfsbezoek Aemics
15 juni: TKT BBQ