TKT/NXT Masterclasses

TKT/NXT Masterclasses
Datum: 15/04 Tijd: 15:30 - 21:00 Kosten: Gratis voor leden Inschrijven

Masterclasses voor groei

Steek je licht op tijdens de inspiratiedagen met 7 bijzondere denkers, schrijvers en ondernemers. Gratis voor leden van Technologiekring Twente.

Zet de volgende stap

De online inspiratiedagen van TKT/NXT zijn opgezet voor ondernemers en professionals die een volgende stap willen zetten, zowel persoonlijk als professioneel. Er is plek voor 27 deelnemers, met maximaal 2 deelnemers per organisatie. Deelnemers moeten lid zijn van Technologiekring Twente. Als je nog geen lid bent kun je je aanmelden via tkt.org en onder dezelfde condities deelnemen.

4x inspiratie, 3x intervisie

TKT/NXT is een compleet inspiratieprogramma van 7 contactmomenten 15 april en 26 mei 2021. Je doorloopt het programma in een groep van 9 ondernemers. Op vier inspiratiedagen maken alle deelnemers kennis met de inzichten, handreikingen en ervaringen van bijzonders denkers,
ondernemers, auteurs, coaches en creatieven. Daarnaast krijg je drie intervisiemomenten
met jouw groep waar je onder begeleiding van een coach met jouw groep onderling observaties en vragen deelt.

We hebben vanzelfsprekend rekening gehouden met de volle agenda’s van onze leden.
De inspiratiedagen staan daarom aan het einde van een dag gepland in twee blokken, met één deel voor het avondeten (15:30 – 18:00) en één deel erna en (19:00 -21:00). Iedere inspiratiedag wordt in de week erop gevolgd met een intervisiemoment tussen de deelnemers onderling van circa anderhalf uur.

Programma

Donderdag
15 april
Inspiratiedag 1: Nieuwe businessmodellen
Donderdag
22 april
Intervisie
Donderdag
29 april
Inspiratiedag 2: Mens en Technologie
Donderdag
6 mei
Intervisie
Woensdag
12 mei
Inspiratiedag 3: Groot denken en groeien
Donderdag
20 mei
Intervisie
Woensdag
26 mei
Inspiratiedag 4: Anders denken, anders doen

 

Wat je kunt verwachten

De bijeenkomsten vinden online plaats via Zoom. Technologiekring Twente staat voor ontmoeten, ontdekken en groeien. TKT/NXT haakt in op de behoefte van de leden om door bijzondere ontmoetingen nieuwe inzichten te vergaren om als professional en als mens te groeien. Deelnemers van TKT/NXT wordt een vertrouwde omgeving geboden waarin persoonlijke groeidoelstellingen centraal staan. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke intake, ontvangt thuis een inspiratiebox met werkboek, wordt de mogelijkheid geboden in gesprek te gaan met sprekers tijdens de inspiratiedagen en wordt actief gekoppeld aan mede-ondernemers.

 

Sprekers

Deelnemers van TKT/NXT gaan in gesprek met inspirerende denkers, duiders, ondernemers en pioniers. In interactieve meetings ontmoet je uitvinder Daan Roosegaarde, antroploog Jitske Kramer, best-seller auteur Jeroen Kemperman, Denker des Vaderlands Daan Roovers, ondernemer Lennart Graaff en veranderaar Edwin Tuin.

Kosten

Deelname voor leden is gratis maar niet vrijblijvend. Er zijn zijn 27 plekken beschikbaar. Bij een no-show wordt €50,- in rekening gebracht. Ben je nog geen lid van Technologiekring Twente, meld je dan aan voor 7 april en neem deel aan TKT/NXT.