Mircrochips repareren op atomaire schaal

Mircrochips repareren op atomaire schaal
Datum: 14/07 Tijd: 16:00-16:45 Kosten: Gratis voor iedereen Inschrijven

Binnenkijken bij Maser Engineering

TKT komt naar je toe deze Zoomer. De wereldwijde top van producenten van semiconductors en smartphones komt naar Enschede om hun chips te laten testen en repareren. En jij kan meekijken; live via Zoom.

Dinsdag 14 juli om 16:00 uur geeft Kees Revenberg van MASER Engineering B.V. een unieke rondleiding. MASER is een verborgen parel in Twente; hightech in iedere vezel. Tot op atomaire schaal wordt gewerkt aan testen, foutdetectie en herstel van microchips. Chips die in een smartphone, auto, woonkamer, satelliet of fabriekshal altijd foutloos moeten werken.

Meld je aan en ontvang de link voor de online rondleiding:

Over Maser

MASER Engineering is een hightech ingenieursbureau met een indrukwekkend klantenportfolio met top in de chipindustrie. Ruim 50 engineers testen en repareren chips tot op atomaire schaal.

Sinds 1993 biedt MASER betrouwbaarheidstest- en storingsanalyseservices aan de halfgeleider- en elektronische systeemindustrie. De missie van MASER is om de beste in zijn klasse onafhankelijke Failure Analysis and Reliability Test-services voor de (micro) elektronica-industrie.

MASER bedient bedrijven die actief zijn als Fabless Semiconductor Manufacturer, IC Design House, Electronic Manufacturing Service (EMS) Provider en Original Equipment Manufacturer (OEM) en ondersteunen bij de dagelijkse Betrouwbaarheidstest of Storingsanalyse-uitdagingen.