TKT komt naar je toe met deze Zoomer

TKT komt naar je toe met deze Zoomer
Datum: 30/06 Tijd: 16:00-16:30 Kosten: Gratis voor iedereen Inschrijven

Binnenkijken bij Z-Tech

TKT komt naar je toe deze Zoomer. Peter Oosterwijk gaat op bezoek bij leden die online een rondleiding geven door hun bedrijf. Dinsdag 30 juni geeft Tanno Zuidema een rondleiding bij zijn bedrijf Z-Tech. De rondleiding volg je via Zoom en start om 16:00 uur.

Neem deel via deze link en gebruik het wachtwoord: TKT.

Over Z-Tech

In 1993 richtte de huidige directeur en eigenaar Tanno Zuidema Z-tech op. De kernactiviteit bij de oprichting was het ontwikkelen van speciaalmachines. Het eerst project dat in opdracht werd gekregen was een automatische montagelijn voor AXA (fietssloten). In de jaren daarna heeft Z-tech zich steeds verder ontwikkeld en is uitgegroeid van 2 medewerkers naar 25 medewerkers, waarvan het merendeel hoog opgeleide technici zijn. De activiteiten bestaan op dit moment uit het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productie- en assemblagelijnen, waarbij robotica een integraal onderdeel vormt van de totaaloplossing.

Niet alleen het aantal medewerkers is gegroeid, maar ook zijn de expertises zowel in kwantiteit als in kwaliteit gegroeid. Als het gaat om bijvoorbeeld robotica dan hebben we inmiddels een vooraanstaande positie. De groei heeft ertoe geleid dat Z-tech eind 2012 is verhuisd van Hengelo naar een groter pand in Oldenzaal