TKT Café, thema; Digitalisering

TKT Café, thema; Digitalisering
Datum: 30/09 Tijd: 17.00 Kosten: Gratis voor iedereen Inschrijven

TKT Café met thema: Digitalisering

Technologiekring Twente is op zoek naar ondernemers die hun ervaringen willen delen over hoe zij de versnelde digitaliseringsgolf beleven. Wat zijn de voor- en nadelen, welke tools raad je aan, heb je wensen en welke toekomst voorzie je?

Gedwongen door de omstandigheden rondom de COVID-19 uitbraak hebben ondernemers in korte tijd moeten schakelen naar digitale samenwerkingstools. In het aanstaande TKT Café Online (natuurlijk online!) staan de ervaringen van ondernemers, en de voor- en nadelen die zij ervaren, centraal. De door Corona versnelde digitaliseringsgolf heeft grote invloed op hoe we met elkaar samenwerken en zakendoen. 30 september delen ondernemers TKH Group, SwipeGuide, RogerRoger, Accommodatiehuur, SeriousVR en 24Connect hun ervaringen en tips.

Sinds een half jaar maken we allemaal meer dan ooit gebruik van digitale communicatiemiddelen om samen te werken, ontwerpen te delen, te vergaderen en om handel te verkrijgen. Hoe zie jij de rol van de digitale tools nu? Heb je wensen, hoe zie jij de toekomst of waar wil je anderen voor behoeden?

Meld je aan via onderstaande link:
https://knyfe.typeform.com/to/J26ko1D0