TKT Café Online • Unlock your potential

TKT Café Online • Unlock your potential
Datum: 21/01 Tijd: 16:30 - 17:30 Kosten: Gratis voor iedereen Inschrijven

Met inspirerende mensen die talent in organisaties weten te ontketenen.

Zet vast 21 januari 16:30 uur in je agenda voor het volgende TKT Café Online dat in het teken staat van ’Unlock your Potential’.

We zitten in Nederland (sowieso) tot half januari in een lock down. De kans dat deze verlengd wordt en dat we ook in de toekomst vaker via beeldschermen samenwerken is vrij groot. Hoe zorg jij ervoor dat je collega’s en partners desondanks verbonden blijven? Maar vooral, hoe unlock je de potentie van talent in de organisatie?

Op 21 januari – twee dagen na de lockdown – staat TKT Café in het teken van het thema ‘unlock your potential’. Het café staat bol van inspirerende mensen die talent in organisaties weten te ontketenen. Ook – of juist – in deze tijd. Bijvoorbeeld door talentprogramma’s, sport, slimme tools, coaching, brainstormsessies, boswandelingen of een plan van aandacht.

Wordt in jouw organisatie op een slimme, originele of gestructureerde wijze invulling gegeven aan het ontketenen van, heb je zelf de laatste tijd een mooi inzicht gekregen of heb je een tip wie ik hierover zou kunnen spreken, dan horen we dat graag.

Meld je aan voor TKT Café Online.