Ja! Ik word TKT Lid en ontmoet, ontdek en groei graag mee

TKT leden zijn kennis-en technologie intensieve ondernemers & bedrijven die volop bezig zijn met innovatie en uiteraard, een link hebben met Twente. Ongeacht de levensfase waarin het bedrijf zich bevindt; iedereen heeft een duidelijke groeiambitie.

  • Een jaarlidmaatschap bedraagt € 350,-

Als ondernemer/eigenaar/oprichter, heb je in je eigen organisatie een unieke rol. Daarom is het fijn om met andere ondernemers je ervaringen te kunnen delen. Dat kan binnen de Technologiekring Twente. De activiteiten van TKT zijn erop gericht ondernemerschap en groei te stimuleren en te faciliteren. TKT vervult daarin een verbindende rol tussen haar leden onderling, maar ook met partijen daarbuiten.

Wat je allemaal krijgt

  • Een klankbord van andere oprichters en eigenaars van kennis- en technologie intensieve bedrijven uit Twente. Dit doen we face-2-face via bijeenkomsten en borrels, maar ook middels online meetings.
  • Kennis opdoen over alle zaken die te maken hebben met het opstarten en leiden van een technologisch gericht bedrijf. Denk aan marketing, zaken zoals IP-rechten, contracten & certificering en hoe je kunt gaan opschalen.
  • Snel informeel en gericht kennis vragen aan andere ondernemers, bijvoorbeeld: “welk CRM pakket moet ik gebruiken?” of “heeft er iemand ervaring met kopen in China?”

Wat we vragen

  • Je eigen ervaringen te delen met anderen
  • Laat je verrassen en kom eens naar een meeting!

Ja, ik word ook lid

    Vragen?

    Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je meer informatie? Neem dan contact op via secretaris@tkt.org