Ontdek het nieuwe TKT!

Ontdek het nieuwe TKT!
Datum: 31/03/2020 Door: Peter Oosterwijk

Ontdek het nieuwe TKT!

Met trots presenteren we het nieuwe TKT!

Na ruim twee decennia na de oprichting van TKT was het tijd voor een nieuwe stap. Zowel de ‘buitenkant’ als de ‘binnenkant’ hebben een flinke opfrisser gekregen. Peter Oosterwijk: “Het werd tijd om kritisch te kijken naar de relevantie en toegevoegde waarde van het TKT en die opnieuw uit te vinden. Samen met het bestuur en leden wilden we op een grensverleggende wijze, de agenda voor de toekomst vormgeven. En volgens mij is dat gelukt”.

Wat resulteert is een nieuwe propositie & uitstraling, maar ook zeker op de inhoud zijn nieuwe keuzes gemaakt. “We zullen nog steeds jaarlijks de BBQ & Mosselavond houden, maar we willen graag toe naar een netwerk waar persoonlijke en professionele groei centraal staat. Dus willen we elkaar ook meer op inhoud gaan vinden, in bijvoorbeeld kleinschalige¬† sessies waar leden met elkaar kunnen brainstormen over uitdagingen waar ze mee worstelen. Zo groeien we samen”, aldus Peter.

Er wordt nog hard gewerkt de komende tijd om ook inhoudelijk het TKT verder vorm te geven. Blijf dus de website goed in de gaten houden en schrijf je in voor de nieuwsbrief !