Vacature coördinator TKT

Vacature coördinator TKT
Datum: 08/09/2020 Door: Mark van Zutphen

Wij zoeken een hands-on coördinator (0,4 - 0,6 fte)

Coördinator TKT (0,4 – 0,6fte)

TKT (Technologie Kring Twente) is een netwerk dat wordt georganiseerd vóór de leden, dóór de leden, bij de leden zelf. TKT richt zich op technologie-professionals die in technische bedrijven werken of een technische functie binnen organisaties vervullen.

De programma’s van TKT richten zich op groei: zowel persoonlijke groei als groei in ondernemerschap en business van de leden. De verbinding binnen het netwerk zit niet zozeer op de (technologische) inhoud maar focust op het stimuleren van persoonlijke en economische groei. Leden komen bij elkaar voor bijeenkomsten en komen bij elkaar over de vloer. De bijeenkomsten zijn online en offline, intensief, met elkaar. De achtergrond en gelijkgestemdheid van de ondernemers dragen bij aan openheid, toegankelijkheid en gretige betrokkenheid.

Ter versterking van ons netwerk zijn wij op zoek naar een coördinator.

Jouw rol

De coördinator is in principe het eerste aanspreekpunt voor TKT’ers en heeft een verbindende en faciliterende rol binnen de stichting. Hij/ zij trekt daarin nauw op met het bestuur. We zoeken een persoon die snel kan schakelen en proactief handelt, open en gerichte gesprekken met ondernemers kan voeren en online and offline activiteiten/bijeenkomsten kan organiseren en daarnaast verantwoordelijk is voor de communicatie. Tot de werkzaamheden behoren tevens het beheer van de website, de ledenadministratie en lichte administratieve werkzaamheden waaronder facturatie. Een deel van de activiteiten, zoals netwerkbijeenkomsten, vindt plaats buiten de reguliere kantooruren.

Jouw profiel
De coördinator inspireert, duwt, motiveert en faciliteert. In hoofdzaak krijgt hij/zij de dingen voor elkaar door te doen, zelf te organiseren, te verbinden en te regisseren. Hij/ zij is op de hoogte van ontwikkelingen in het ecosysteem van technologie, innovatie en ondernemen en weet goed te communiceren met verschillende type ondernemers en bedrijven en vanuit daar hun behoeften te vertalen naar activiteiten, events en acties. De coördinator werkt planmatig en gestructureerd en rapporteert helder en proactief aan het bestuur. Een opleiding op HBO niveau of soortgelijk is gewenst.

Kenmerken van de coördinator zijn energiek, communicatief, netwerker, flexibel, flair, accuraat, verbindend, regisserend, gretig.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. We bieden je in eerste instantie een contract voor de periode van één jaar voor 16 tot en met 24 uur per week. We bieden je een marktconform salaris en de benodigde faciliteiten om de rol professioneel in te vullen.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mark van Zutphen.

Contractduur: 12 maanden

Parttime uren: 24 per week

Deadline sollicitaties: 30-9-2020

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Locatie: Postcode 7521 in Enschede (Aanbevolen)

Thuiswerken: Ja