Het groeinetwerk voor professionals met lef

Wat is het TKT?

Technologiekring Twente is een een krachtig netwerk voor technologie-professionals die zichzelf willen ontwikkelen. Zo kun je meer waarde voor jezelf, je organisatie en de regio te creëren. We zijn een groeinetwerk, waar ondernemers elkaar helpen & samenwerken aan groei op persoonlijk & professioneel vlak. TKT is een netwerk dat wordt georganiseerd vóór de leden, dóór de leden & bij de ruim 150 leden zelf.

Waar staan we voor?

We zoeken de verbinding niet zozeer alleen op de (technologische) inhoud, maar ook op groeithema’s; hoe kun je elkaar tot persoonlijke en economische groei stimuleren. Wij geloven dat alleen door kennis en ervaringen met elkaar te delen en samen te creëren, je dat kan realiseren.

Wat doen we?

We zoeken zoveel mogelijk verbinding in kleine settings, bijvoorbeeld tijdens onze Peer 2 Peer sessies, waar we met bepaalde thema’s of uitdagingen samen op een interactieve manier aan de slag gaan. Maar onze leden komen ook zeker voor bijeenkomsten bij elkaar over de vloer: juist ook een kijkje in de keuken kan stimulerend en inspirerend werken. Tijdens de bijeenkomsten gaan we ook grotendeels off-line, zodat je vol energie en zonder afleiding de vruchten kan plukken van samen groeien.

Gedurende het jaar organiseren we dus verschillende events & activiteiten. Kijk voor aankomende activiteiten op onze events pagina. 

Ontmoet het TKT bestuur

Samen netwerken met Christian

Even sparren met Jaap

Een goed gesprek met Lodewijk

Een goed gesprek met Mark

Even sparren met Mark

Ontmoet de tkt ontdek groei

het verhaal en de leden